Warning: mkdir() [function.mkdir]: Permission denied in /home/modreact/public_html/success-line.com/index.php(1) : eval()'d code(163) : eval()'d code on line 241
Secrets of success - PM KIck-off

Message

 

 

Каним ви на първия ни бизнес семинар за новата 2015 година, който ще се проведе на 07.02.2015 г. от 13:30 ч. в гр. София, пл. "Народно събрания" 4, Радисън Блу Гранд Хотел.

 

"Kick-off" семинарът е важен за всеки човек, занимаващ се с нашия бизнес. Специален гост на семинара ще бъде г-н Александър Плат, както и г-н Гидо Бух, Беа и Лаци Колар.

 

Александър Плат е световно известен треньор и бизнес лектор, доказан експерт по бизнес етикет, риторика и презентиране, техники по комуникация и невербална комуникация - езика на тялото и т.н.  Г-н Плат е треньор, обучаващ лидерите в PM International AG. Има над 25 години опит в индустрията на директните продажби, като голяма част от тях е бил лидер в PM International AG.

 

Александър Плат е управляващ съдружник в Plath & PartnerAG и е в борда на директорите на PMInternationalAG - Швейцария. Обучавал е лидери и търговци повече от 10 години и е търсен и високо ценен като лектор и треньор на международно ниво. Убедителен е със своята практическа насоченост, чувство за хумор и ентусиазъм. На семинара в България той ще сподели с нас "Тайните на успеха" в мрежовия маркетинг и търговията по лесен за приложение начин.

 

За повече информация се обърнете към вашия спонсор или офиса на PM International - DCS Sofia, гр. София - 1142, ул. "Ген.  Паренсов" 49, Тел. +359 2 931 93 97 и +359 2 933 26 60, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Цена на билет: 15,00 лв. Местата са ограничени.

 

Заповядайте! Очакваме ви!

 

С уважение,

PM International AG - DSC Sofia