Warning: mkdir() [function.mkdir]: Permission denied in /home/modreact/public_html/success-line.com/index.php(1) : eval()'d code(163) : eval()'d code on line 241
Коластра

Message

Коластра от PM- International

 

 

Коластрата е първото мляко, с което майките - бозайници захранват малките си. Производството му продължава от 48 до 72 ч. преди появата на обичайната кърма. Коластрата съдържа висока концентрация на жизнено важни растежни и модулиращи развитието и съзряването на имунната система фактори, които са от решаващо значение за нормалното изхранване и развитие на всички тъкани и органи в човешкото тяло. Образуването и е много по-сложно от обикновеното мляко и съставките и не се  срещат в толкова големи концентрации другаде в природата.

Коластрата на PM- International се добива от крави отглеждани в Германия и Швейцария.

В резултат от проведени изследвания е определен състава на коластрата:

-          Растежни фактори идентични с човешките:  инсулиноподобният фактор на растеж  с много добър анаболен ефект, по-добър от стероидите, води до увеличаване на мускулната маса и силата) и факторът Бета, изменящ растежа, произвежда се и от специфични клетки, наречени остеобласти. Растежните фактори на коластрата увеличават скоростта на протеиновия синтез и намаляват разграждането на белтъчините, което води до увеличаване на чистата мускулна маса, без съответното увеличаване на мастните натрупвания. Подпомагат регенерацията на тъканите и нервите, регулират кръвната захар.

-          Имуноглобулини / антитела / подобряват пасивния  имунитет – и са от клас G,  А,   М,  D,  Е. Всеки има своята собствена уникална аминокиселинна структура и изпълнява различни функции в тялото. Имуноглобулин G представлава антителата, изработени срещу инфекции в тялото на майката, като те предават на кърмачето специфичен имунитет. Имуноглобулин А осигурява защита на мукозните мембрани ( слюнка, сълзите и лигавицата). Имуноглобулин М засилва елиминирането на бактериите и вирусите. Имуноглобулин D стимулира производството на антитела от В - клетките, а имуноглобулин Е е свързан с алергичните реакции.

-          Ензими, цитокини, гликопротеини, лизозоми  - участващи в храносмилането, метаболизма и възстановяването на лигавиците.

-          Интерелевкин 1 - стимулатор на имунната система - чрез подпомагане на растежа, узряването и размножаването на Т-активните клетки.

-          Лактоферин -  силен антиоксидант помагащ при бактериални, вирусни, гъбички и протозойни инфекции, намаляващ вредните ефекти на свободните радикали.

 

 

 

Кога е необходима Коластрата?

 • За подобряване устойчивоста на организма към инфекции – профилактика поне 2 х 2-3 месеца годишно.
 • При възпалителения – гърло, бял дроб, очи, уши, бъбреци, гинекологични органи, стомах и черва, черен дроб.
 • При възстановяване след операции, химиотерапия, лъчелечение.
 • За регенериране на костите и другите тъкани след травми.
 • За регулиране на наднорменото тегло.
 • При диабетици – за подобряване на обмяната на веществата.
 • За спортисти за повишаване на издържливоста, силата и подобряване на възстановяването.
 • За укрепване на имунната система при деца и възрастни

 

 

ЕФЕКТЪТ ПРИ УПОТРЕБАТА НА КОЛАСТРАТА СЕ УВЕЛИЧАВА ВЪВ ВРЕМЕТО, КАТО ПОДОБРЯВА ФИЗИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ И ЗДРАВЕТО

 

ВАЖНО ЗА КОЛАСТРАТА НА PM- International

 • Приготвена по най-съвременна технология, изсушена чрез замразяване
 • Без казеин, стерилно филтрирана
 • С концентрирани имуноглобулини
 • Намалена масленост, без алкохол, без консерванти
 • Високо ниво на безопасност и  TÜV сертификат
 • Препоръчителен прием – Течната коластра 1 супена лъжица сутрин

 

Капсули   – 2х1 преди хране дневно

Продукти :

 1. Коластра течна, 125мл – арт.№0712042
 2. Коластра капсули, 60 бр.33гр. – арт.№0704023